Welkom bij Travelpoint!

Reizen voor Nederland WereldWijd begint bij Travelpoint!

Vanaf 23 mei 2023 is Travelpoint live en heeft u toegang tot het nieuwe reisplatform.

Read this information in English

Inloggen Travelpoint

  1. Inloggen met gebruikersnaam en wachtwoord : inloggen Travelpoint
    • U ontvangt per mail een verificatiecode voor 2 factor authenticatie (2FA)
  2. Inloggen via Single Sign On (SSO) via Travelpoint - Atriis  (Tip! sla deze link op in uw favorieten)

► Controleer na inloggen eerst uw profiel, via het icoontje met uw eigen initialen, rechtsboven bij profile settings.

► Klopt er iets niet of mist u iets? Neem dan contact op met onze Travelpoint Servicedesk of verstuur uw wijziging via SSP.

Inloggegevens Travelpoint

TEM gebruikers ontvangen 23 mei een welkomstmail met nieuwe inloggegevens voor Travelpoint. Via de meegetuurde link kunt u een wachtwoord instellen. Werkt de link niet (maar 48 uur geldig) dan kunt u met deze link direct een nieuw wachtwoord instellen (forgot password) met de gebruikersnaam zoals vermeld in de mail.

NB: Geen welkomstmail gezien? Welkomstmails kunnen gezien worden als phishing en/of in uw spamfolder terecht komen, dus check uw spamfolder.

Indien u geen inloggegevens heeft ontvangen kunt u deze via SSP of de Travelpoint Servicedesk aanvragen. U kunt op het inlogscherm ook om 'opnieuw versturen van uw wachtwoord' vragen.

Trainingen en instructies

Travelpoint Webinars: hoe boek en declareer ik mijn reis?

Bekijk een van onderstaande Engelstalige webinars om te leren hoe u in Travelpoint een reis kunt boeken en reiskosten kunt declareren.

Instructie Reiskosten declareren
In de Yokoy Expense Training leert u hoe u in Travelpoint uw reiskosten kunt declareren  Yokoy Expense Training | Dutch Government - YouTube

NB: Declareren in TEM blijft mogelijk tot eind juni

Sneak peek video's

Travelpoint: Engels/Nederlands

Er wordt gewerkt om Travelpoint in de toekomst geheel in het Nederlands beschikbaar te stellen. Voor nu is het deel waarin u een vlucht/hotel zoekt en boekt in het Engels. Het deel van Travelpoint waarin u straks declaraties kunt indienen is vanaf het begin beschikbaar in het Nederlands. Een aantal specifiek ontwikkelde referentievelden, zoals reissoort en financiële referentie zijn echter in het Engels. Reden is dat Travelpoint ook beschikbaar wordt gesteld aan de buitenlandse vertegenwoordigingen en het (nog) niet mogelijk is om deze velden meertalig aan te bieden.