Voorlichting medewerker en gezinsleden

Gaat u op uitzending, of overweegt u dit? Bij 3W kunt u terecht voor voorlichting aan medewerkers en hun gezinsleden. Bekijk onze pagina uitzending met praktische informatie en checklists ter voorbereiding  op uw plaatsing of terugkeer.

U kunt een voorlichtingsgesprek aanvragen via SSP - Aanvragen voorlichtingsgesprek

Cursusaanbod voor medewerkers en gezinsleden

Voorlichtingsbijeenkomsten

Voorbereidingscursussen voor medewerkers en gezin

Partner Plaza

Bent of gaat u op uitzending? Meld uw partner aan voor 3W Partner Plaza, de online community voor en door partners, via het SSP formulier (voor Caribisch geldt: aanmelding via vragenformulier. Bent u een attaché en nog niet op de post: graag aanmelden via KCP).

Vragen

Let op! Een uitzending heeft gevolgen voor uw persoonlijke situatie, en eventueel voor die van uw partner en gezinsleden. Het is uw eigen verantwoordelijkheid om tijdig uw persoonlijke zaken te regelen voor, tijdens en na de uitzending. 3W verleent alleen ondersteuning bij het regelen van de onderdelen die staan opgenomen in onze diensten. De informatie die 3W over onderwerpen van andere instanties en ketenpartners verstrekt, is gebaseerd op ervaring en dient gezien te worden als een advies waar u geen rechten aan kunt ontlenen.