Voorlichting medewerker en gezinsleden

Diegenen die voor de Nederlandse rijksoverheid in het buitenland of het Caribisch deel van het Koninkrijk werken, reizen en verblijven, kunnen voor een goede voorbereiding bij 3W voorlichting krijgen, ook voor hun gezinsleden. Hieronder leest u hoe dit in z’n werk gaat. Scroll door en bekijk alle nuttige links voor oriëntatie en voorbereiding.

Oriëntatie en voorbereiding medewerker en gezinsleden op uitzending, tijdens de uitzending en terugkeer naar Nederland

Indien u geïnteresseerd bent in een functie in het buitenland, dan kan uw eigen organisatie u informeren welke mogelijkheden er zijn. Om u bij uw oriëntatie te helpen, kunt u op deze pagina praktische informatie terug vinden over uitzending naar een Nederlandse vertegenwoordiging (post) in het buitenland en uitzending naar het Caribisch deel van het Koninkrijk, of naar een civiele missie of verkiezingswaarneming. Nadat u door uw organisatie bij 3W voor uitzending bent aangemeld, wordt er door 3W contact met u opgenomen.

Eerste oriëntatie op een eventuele uitzending

Voorbereiding uitzending

Tijdens uitzending

Oriëntatie op terugkeer naar Nederland

Teruggekeerd in Nederland

Aanvragen

Onderstaande link leidt u naar het Self Service Portal (SSP), een https-pagina die bereikbaar is indien u bent aangelogd op een rijkswerkplek (thuis of op kantoor). Binnen het portaal bent u bij 3W bekend. U kunt dit controleren door rechtsboven op uw profiel te klikken, zodat u weet u dat uw gegevens vertrouwelijk worden behandeld.

Vragen