Reisvoorwaarden

Boekt u een reis in Travelpoint? Om uw reis definitief te kunnen boeken dient u in uw winkelmand akkoord te geven op de reisvoorwaarden.

In geval van een dienstreis:

Verklaar ik mijzelf bekend met de reisregels voor internationale dienstreizen zoals vastgelegd in de CAO Rijk, en het personeelsreglement van mijn werkgever bij specifieke organisatieafspraken.

In geval van een reis binnen Europa:

Verklaar ik mijzelf bekend met het Rijksbeleid t.a.v. duurzaam reizen en ben ik mij tijdens het boeken van mijn reis bewust van de criteria waaronder een vliegreis wel of niet is toegestaan.

In geval van een overplaatsingsreis van of naar een post:

Verklaar ik mijzelf bekend met de reisregels voor overplaatsingsreizen van en naar posten zoals vastgelegd in de Aanvullende CAO Rijk (ACRU). Tevens verklaar ik dat ik voorafgaand aan het indienen van deze reisaanvraag in TEM de rechtmatigheid van mijn voorgenomen reis heb geverifieerd en dat mijn leidinggevende akkoord is met de reis.

In geval van een overplaatsingsreis van of naar het Caribisch gebied:

Verklaar ik mijzelf bekend met de reisregels voor overplaatsingsreizen van en naar het Caribisch deel van het Koninkrijk zoals vastgelegd in de uitzendregelingen KU, VUBZK of VBRA. Tevens verklaar ik dat ik voorafgaand aan het indienen van deze reisaanvraag in TEM de rechtmatigheid van mijn voorgenomen reis heb geverifieerd en dat mijn leidinggevende akkoord is met de reis.

In geval van een reisaanvraag voor meerdere reizigers via een offerteaanvraag:

Verklaar ik dat alle reizigers in de reisaanvraag zich ervan bewust zijn en ermee akkoord gaan dat:

  • De afstemming van de boeking met VCK travel namens alle reizigers in de aanvraag verloopt via de reisaanvrager (de persoon die de reisaanvraag doet in TEM);
  • de reisaanvrager de e-tickets voor alle reizigers in de reisaanvraag ontvangt;
  • zij de persoonsgegevens die zij delen met de airline zoals naam, geboortedatum en geslacht van elkaar kunnen inzien bij het online inchecken voor de reis.