Nieuw verhuisbedrijf: Harmony Relocation B.V.

Recentelijk is er een aanbesteding geweest voor de internationale verhuizingen. Harmony Relocation B.V. is hieruit als winnaar gekomen. Dit betekent dat we afscheid nemen van Nedvan.

Harmony Relocation Network logo

Bij een overplaatsing vanuit of naar Nederland, maar ook bij een overplaatsing van post naar post, maakt u aanspraak op verzending van de  verhuisboedel. 3W heeft hiervoor namens BZ een contract afgesloten met het internationaal verhuisbedrijf Harmony Relocation B.V.

Achter de schermen zijn 3W en Harmony Relocation B.V. volop bezig met de implementatie van het nieuwe contract. De eerste verhuizingen zijn reeds opgestart bij onze nieuwe dienstverlener. Medewerkers in overplaatsing krijgen een email toegestuurd met daarin een link naar de website van Harmony Relocation B.V. met inlogcode en wachtwoord. Op de website is nuttige informatie te vinden met betrekking tot de verhuizing. Ook kan de voortgang van de verhuizing hier gevolgd worden.

Voor medewerkers die niet in overplaatsing zijn; mocht er iets veranderen als het gaat om uw boedel in lange termijn opslag dan zult u hierover ge√Įnformeerd worden.

verhuisbedrijf

Vragen