Loopbaanontwikkeling in het buitenland (groepscursus)

3W organiseert voorbereidingscursussen voor partners die meegaan naar het buitenland. Tijdens deze interactieve cursus ontvangt uw partner informatie over zijn of haar employability gedurende een verblijf in het buitenland.

Voor wie?

Deze cursus is bestemd voor de meereizende partner van de medewerker die wordt uitgezonden naar een post of het Caribisch deel van het Koninkrijk.

Toelichting

Uw partner krijgt tips en adviezen voor het zoeken naar werk, netwerken, opstellen CV en alternatieven voor werk (studie, vrijwilligerswerk). Ook worden er praktische tips en adviezen gegeven om de loopbaan in het buitenland voort te zetten met het oog op terugkeer na de uitzending naar Nederland.

  • Taal: Nederlands en/of Engels afhankelijk voorkeur deelnemers
  • Data: 3 november 2021
  • Locatie: de cursus wordt gegeven in de vorm van een webinar

Aanmelden

  • BZ-medewerkers kunnen zelf hun partner inschrijven, zie onderstaand SSP-formulier.
  • Attach├ęs en medewerkers van een vakdepartement die worden uitgezonden naar een post of het Caribisch deel van het Koninkrijk kunnen hun partner laten inschrijven via de Klantcontactpersoon met hetzelfde SSP-formulier.
  • Wie is mijn Klantcontactpersoon? Lees verder.

Aanvragen

Onderstaande link leidt u naar het Self Service Portal (SSP), een https-pagina die bereikbaar is indien u bent aangelogd op een rijkswerkplek (thuis of op kantoor). Binnen het portaal bent u bij 3W bekend. U kunt dit controleren door rechtsboven op uw profiel te klikken, zodat u weet u dat uw gegevens vertrouwelijk worden behandeld.
SSP - Voorbereidingscursussen voor uitzending en terugkeer

Vragen

SSP - Vraag voor Voorlichting Medewerker en Gezinsleden

Tarief voor loopbaanontwikkeling in het buitenland (groepscursus)

Het tarief vindt u op de pagina Verrekening producten en diensten.

Dit tarief wordt al dan niet doorbelast op basis van de gemaakte afspraken tussen 3W en uw organisatie(onderdeel).