Aan het werk in Nederland (groepscursus)

De cursus 'Aan het werk in Nederland' is bedoeld voor Nederlandse partners van medewerkers die lang in het buitenland hebben gewoond en voor buitenlandse partners die voor het eerst in Nederland gaan wonen.

Voor wie?

De meereizende partner van medewerkers die na een uitzending in het buitenland in Nederland (gaan) wonen en willen gaan werken.

Toelichting

De Nederlandse samenleving is veranderd (of zelfs helemaal nieuw voor uw partner), uw partner heeft zich ook ontwikkeld, en het CV ziet er heel anders uit dan een aantal jaren geleden. Met deze cursus verhoogt uw partner zijn of haar kansen om in Nederland een leuke baan te vinden. De cursus zal ivm Covid-19 gegeven worden in een digitale versie en wordt verzorgd door C&G Career Services.

  • Taal: Nederlands en/of Engels.
  • Data: 9 oktober (indien vol dan ook 14 oktober 2020)
  • Bij inschrijving volgen instructies voor het aanmelden bij de webinar

Aanmelden

  • BZ-medewerkers kunnen hun partner inschrijven, zie onderstaand SSP-formulier.
  • Attach├ęs en medewerkers van vakdepartementen die zijn uitgezonden naar een post of het Caribisch deel van het Koninkrijk kunnen hun partner via de Klantcontactpersoon met hetzelfde SSP-formulier laten inschrijven.
  • Wie is mijn Klantcontactpersoon? Lees verder.

Aanvragen

Onderstaande link leidt u naar het Self Service Portal (SSP), een https-pagina die bereikbaar is indien u bent aangelogd op een rijkswerkplek (thuis of op kantoor). Binnen het portaal bent u bij 3W bekend. U kunt dit controleren door rechtsboven op uw profiel te klikken, zodat u weet u dat uw gegevens vertrouwelijk worden behandeld.
SSP - Voorbereidingscursussen voor uitzending en terugkeer

Vragen

SSP - Vraag over voorbereiding op uitzending

Tarief voor aan het werk in Nederland (groepscursus)

Het tarief vindt u op de pagina Verrekening producten en diensten.

Dit tarief wordt al dan niet doorbelast op basis van de gemaakte afspraken tussen 3W en uw organisatie(onderdeel).