Webinar ''Aan het werk in Nederland" (groepscursus)

De cursus 'Aan het werk in Nederland' is bedoeld voor Nederlandse partners van medewerkers die lang in het buitenland hebben gewoond en voor buitenlandse partners die voor het eerst in Nederland gaan wonen en zich oriënteren op de Nederlandse arbeidsmarkt.

Voor wie?

De meereizende partner van medewerkers die na een uitzending in het buitenland in Nederland (gaan) wonen en willen gaan werken.

Toelichting

De Nederlandse samenleving is veranderd (of zelfs helemaal nieuw voor uw partner), uw partner heeft zich in het buitenland ontwikkeld, en het CV ziet er heel anders uit dan een aantal jaren geleden. Met deze cursus verhoogt uw partner zijn of haar kansen om in Nederland een leuke baan te vinden. De groepscursus wordt dit jaar i.v.m. Covid-19 digitaal aangeboden en in opdracht van 3W verzorgd door C&G Career Services. Na inschrijving ontvangt u een intake-formulier van C&G Career Services.

  • Datum: donderdag 28 januari 2021 en donderdag 27 mei 2021
  • Tijd: 09.00 – 12.30 uur
  • Taal: Nederlands en/of Engels

Aanmelden

  • BZ-medewerkers kunnen hun partner inschrijven door indiening van onderstaand SSP-formulier.
  • Attachés en medewerkers van vakdepartementen die zijn uitgezonden naar een post of het Caribische deel van het Koninkrijk kunnen hun partner via de Klantcontactpersoon met hetzelfde SSP-formulier laten inschrijven.
  • Wie is mijn Klantcontactpersoon? Lees verder.

Aanvragen

Onderstaande link leidt u naar het Self Service Portal (SSP), een https-pagina die bereikbaar is indien u bent aangelogd op een rijkswerkplek (thuis of op kantoor). Binnen het portaal bent u bij 3W bekend. U kunt dit controleren door rechtsboven op uw profiel te klikken, zodat u weet u dat uw gegevens vertrouwelijk worden behandeld.
SSP - Voorbereidingscursussen voor uitzending en terugkeer

Vragen

SSP - Vraag over voorbereiding op uitzending

Tarief voor aan het werk in Nederland (groepscursus)

Het tarief vindt u op de pagina Verrekening producten en diensten.

Dit tarief wordt al dan niet doorbelast op basis van de gemaakte afspraken tussen 3W en uw organisatie(onderdeel).