Leer de kunst van etiquette: Meld u aan voor de interactieve groepscursus voor partners

Hoe maak ik een goede tafelschikking? Wat trek ik aan als de dresscode Tenue de Ville of Smart Casual is? Heeft u zich wel eens afgevraagd of u weet hoe het hoort? Dan is deze cursus een aanrader. U krijgt handvatten om goed voorbereid, met de juiste kennis van protocol en etiquette een receptie en diner bij te wonen en te organiseren.

Datum

Deze interactieve cursus is bestemd voor partners van medewerkers die zijn/worden uitgezonden naar een post.  De bijeenkomst wordt georganiseerd door 3W in samenwerking met het Protocolbureau en vindt plaats op het Ministerie van Buitenlandse Zaken. 

U bent van harte welkom op:

Dinsdag 13 juni, van 9.30 tot 13.00 uur, aansluitend lunch.

Partners van attachés die meedoen aan de interdepartementale attachécursus (IAC) hoeven deze cursus niet bij te wonen omdat het onderdeel protocol en etiquette ook aan de orde komt tijdens de IAC waarvoor de partner ook uitgenodigd wordt.

Aanmelden

Wilt u meer informatie, bent u enthousiast geworden en wilt u graag aan deze training deelnemen? Ga dan naar de website van 3W voor meer informatie over het programma en de aanmeldprocedure.

Interactieve groepscursus Protocol en etiquette