Gezellige feestdagen!

3W wenst u gezellige feestdagen en een gezond en gelukkig 2023! Ook in het nieuwe jaar kunt u met vragen over personeelszaken, reizen en bedrijfsvoering bij ons terecht. 3W Customer Services staat elke werkdag voor u klaar om u verder te helpen.

Bereikbaarheid

Heeft u een vraag over reizen? Ook in de weken rond Kerst en Oud & Nieuw is VCK Travel gewoon bereikbaar via hun 24-uurs dienst. Wilt u in de kerstvakantie een paspoort of visum aanvragen? Plan dan uw bezoek tijdig, want op vrijdag 30 december 2022 is het Consulair Dienstencentrum gesloten.

BZelf

Informatie over wonen, werken en reizen in het buitenland vindt u op deze website. Komt u er niet uit? Neem dan eerst een kijkje op BZelf. Dit is het startpunt voor al uw (aan)vragen rondom personeel en bedrijfsvoering. Vindt u hier geen antwoord op uw vraag stel deze dan via SSP Algemeen vraagformulier Personeel en Bedrijfsvoering of bel met +31 70 348 4000.

We willen onze dienstverlening voortdurend verbeteren. Heeft u suggesties voor verbeteringen, een klacht of een compliment? Laat het ons weten via  SSP - Suggestie, klacht of compliment. Zo kunnen we u in 2023 nog beter van dienst zijn!

Gezellige feestdagen!