Lancering 3W Partner Plaza: het nieuwe partner community platform

Bent of gaat u op uitzending? Meld uw partner aan voor 3W Partner Plaza: de nieuwe online community voor partners van uitgezonden Rijksambtenaren. Op dit partner platform kunnen partners gemakkelijk in contact komen met elkaar, met 3W en 3W met hen. Daarnaast vinden partners hier nuttige links naar relevante informatie -o.a. over werk en verblijf in het buitenland- en worden ze op de hoogte gehouden van belangrijk nieuws en evenementen, trainingen en webinars. Ook kunnen partners vragen stellen en praktische tips en ervaringen uitwisselen met elkaar.

Lancering Partner Plaza
Beeld: ©3W

Op dinsdag 12 juli werd partner Plaza gelanceerd tijdens een borrel op Terminal Zuid, waarvoor alle partners en BZ medewerkers die betrokken waren bij de totstandkoming van het platform waren uitgenodigd. Paul Heemskerk, directeur 3W, en Carla Keser, Hoofd HR advies HDPO, vertelden tijdens het welkomstwoord over de partnervisie en hoe BZ invulling geeft aan het nieuwe partnerbeleid. Sander Timmers, van het 3W cluster Voorlichting, Werving en Training die als projectleider er mede voor heeft gezorgd dat het Partner Plaza is gerealiseerd en geïmplementeerd, gaf de aanwezigen een digitale rondleiding door Partner Plaza en vertelde over de bouw van het platform. Met een druk op de knop werden de aangemelde partners uitgenodigd voor het platform. Daarna was het tijd voor een hapje en drankje om deze mooie mijlpaal te vieren, Partner Plaza is nu live, en we verwelkomen graag alle partners op ons platform. Bent u partner van een uitgezonden medewerker en nog niet lid van Partner Plaza? Meld u dan snel aan!

Lancering 3w partner plaza

3W Partner Plaza is beschikbaar als mobiele app en als webapplicatie en voldoet aan de eisen voor privacy en informatiebeveiliging. 3W Partner Plaza zal de Facebook groep (Partners van (uitgezonden) medewerkers) vervangen. We zullen vanaf nu communiceren op 3W Partner Plaza. Zorg dus dat u uw partner zo snel mogelijk aanmeldt!

Aanmelding 3W Partner Plaza

3W Partner Plaza is een besloten omgeving en alleen toegankelijk voor partners van Rijksmedewerkers die uitgezonden zijn of binnenkort uitgezonden worden (en waarvan de Rijksmedewerker een plaatsingsbrief ontvangen heeft).

Bent of gaat u binnenkort samen met uw partner naar een diplomatieke vertegenwoordiging in het buitenland of naar het Caribisch deel van het Koninkrijk? Vraag aan uw partner of hij/zij lid wil worden van de nieuwe online community en meld hem/haar dan snel aan voor 3W Partner Plaza via het het SSP formulier (voor attachés geldt: aanmelding via je KCP. Voor Caribisch geldt: aanmelding via vragenformulier). Uw partner krijgt vervolgens zo spoedig mogelijk een uitnodiging voor het platform in de mail. (Tip: hou ook de spam mailbox in de gaten, want helaas komt het voor dat de uitnodiging daar belandt).