Online 3W jaarverslag 2020

In dit digitale jaarverslag van 3W leest u over de dienstverlening van 3W in het bijzondere coronajaar 2020. We belichten per thema hoe Corona impact heeft gehad op ons werk, en hoe we onze dienstverlening konden waarborgen en zelfs optimaliseren, grotendeels vanuit huis.

3W Jaarverslag 2020 - cover.jpg

In de artikelen Algemeen, Travelpoint, Uitzendingen, Op de Post en Algemee/Over 3W vertellen onze medewerkers over onder andere de massale reisannuleringen, repatriëringsreizen, het extra werk vanwege afschaling van de posten, en de bijzondere diplomatieke koerierszendingen. Een collega op de post in Peking werpt een blik op de dienstverlening van 3W. In het voorwoord  schets Paul Heemskerk, directeur van 3W, de belangrijkste ontwikkelingen van 2020. En de infographic geeft u een totaaloverzicht van onze producten en diensten afgelopen jaar.

U vindt onze digitale jaarverslagen in de online-kiosk van 3W.

3W Jaarverslag 2020 - Infographic - hero
Beeld: ©3W
3W Jaarverslag 2020 - Infographic