Tweede editie nieuwsbrief Travelpoint

De tweede editie van de Travelpoint nieuwsbrief staat online! Travelpoint is het nieuwe reis- en declaratieplatform dat 3W in mei heeft gelanceerd als opvolging van TEM. Via Travelpoint boeken en declareren reizigers van bijna alle Rijksorganisaties hun internationale reizen. In deze nieuwsbrief kijken we terug op het eerste half jaar en informeren we jullie over wat er goed gaat, wat beter moet en waar we de komende periode op gaan focussen.

In deze nieuwsbrief informeren we u over de inrichting van onze servicedesk, hoe reizen gewijzigd of geannuleerd dienen te worden, hoe bagage bijgeboekt kan worden, hoe een combinatieticket van businessclass en economyclass geboekt kan worden, welke voorwaarden er gelden voor een hotelboeking, hoe u een stoelreservering maakt voor de trein en nog veel meer.

Travelpoint-shivani 7116
Beeld: ©3w / Josje Deekens