Cursussen voor partners

Wilt u als meereizende partner tijdens of na de uitzending werken? 3W organiseert op 18 mei en 1 juni voorbereidingscursussen voor partners die meegaan naar het buitenland, of juist terugkeren van een verblijf in het buitenland.

Loopbaanontwikkeling in het buitenland

Aan het werk in Nederland - 18 mei 2022

De interactieve webinar ''Aan het werk in Nederland” is bedoeld voor Nederlandse partners van medewerkers die lang in het buitenland hebben gewoond en voor buitenlandse partners die voor het eerst in Nederland gaan wonen en zich oriënteren op de Nederlandse arbeidsmarkt.

Ga naar  Webinar ''Aan het werk in Nederland" (groepscursus) voor meer informatie over het programma.

Loopbaanontwikkeling in het buitenland - 1 juni 2022

Tijdens de interactieve webinar “Loopbaanontwikkeling”  ontvangt uw partner informatie over de mogelijkheden om zijn of haar employability voort te zetten tijdens de uitzending (ook met het oog op terugkeer naar Nederland na de uitzending).

Ga naar “ Loopbaanontwikkeling in het buitenland (groepscursus)” voor meer informatie over het programma.

Aanmelden

  • BZ-medewerkers kunnen zelf hun partner inschrijven (SSP-formulier te vinden op bovenstaande webpagina’s).
  • Attachés en medewerkers van een vakdepartement die worden uitgezonden naar een post of het Caribisch deel van het Koninkrijk kunnen hun partner laten inschrijven