Webinar voor partners: ‘Loopbaanontwikkeling in het buitenland’

Tijdens een uitzending in het buitenland kan de carrière van de partner op een laag pitje komen te staan. Wilt u inzicht krijgen in de mogelijkheden om uw loopbaanontwikkeling voort te zetten tijdens de uitzending?

Met dit online webinar krijgt u tips en adviezen die u helpen bij het voortzetten van uw loopbaan in het buitenland en hoe u uw kansen op de arbeidsmarkt kunt verbeteren (ook met het oog op terugkeer naar Nederland na de uitzending).

Programma

Onderwerpen die aan de orde komen tijdens het webinar:

  • Wat is mijn loopbaanvoorkeur? Ben ik een generalist of specialist?
  • Wat is de waarde van de ontwikkeling van (algemene) vaardigheden/competenties t.o.v. relevante vakkennis en specifieke sectorervaring?
  • Hoe makkelijk of moeilijk is het om van functie-gebied of sector te wisselen?
  • Wat is de meerwaarde van een studie voor mijn loopbaan? En wat voor studie moet ik in mijn geval kiezen (of juist niet kiezen)?
  • Is een gat in mijn cv een probleem voor later? En hoe voorkom ik dit?
  • Wat voor impact heeft eventuele concurrentie van andere kandidaten op mijn mogelijkheden, en waar gaan de voorkeuren van werkgevers naar uit?
  • Wat zijn de knelpunten die direct invloed hebben op mijn arbeidsmarktmogelijkheden op de plaats van bestemming?
  • Wat kan ik al in Nederland (voorafgaand aan de uitzending) doen? En hoe kan ik mijn netwerk in Nederland onderhouden gedurende de uitzending?
  • Hoe kan ik het beste een passende baan zoeken?

Aanmelden

Voor meer informatie en aanmelden ga naar Loopbaanontwikkeling in het buitenland (groepscursus)

Dit webinar wordt georganiseerd door 3W in samenwerking met C&G Career Services en is bedoeld voor partners die tijdens de uitzending aan hun loopbaanontwikkeling willen werken. Aan elk webinar kunnen max. 8 partners deelnemen. 

Wordt u/uw partner uitgezonden op basis van ACRU? Maak dan gebruik van de vergoeding ‘Professionele Ontwikkeling Partners (POP) voor relevante opleidingen en taallessen.

Hebt u na afloop van het webinar nog een specifieke vraag, toegespitst op uw situatie? Dan kunt u eenmalig een (online) adviesgesprek inplannen met C&G Career Services.

Loopbaanontwikkeling in het buitenland