1e 100 dagen op de post

Sta jij op het punt om dit jaar overgeplaatst te worden in een CdP-, plv CdP-functie of als consul-generaal en zoek jij naar handvatten op het gebied van bedrijfsvoering en consulaire processen om een goede start te maken op jouw nieuwe post?

Schrijf je dan in via de academie voor de 'Eerste 100 dagen op de post' en ga direct online aan de slag.

Samen met de betrokken (bedrijfsvoerings-)directies en de ISB reikt de academie jou praktische tips en postspecifieke informatie aan. Je krijgt hiermee beter zicht en grip op belangrijke bedrijfsvoerings- en consulaire processen en verantwoordelijkheden die horen bij jouw functie, die voor jou als (toekomstig) leidinggevende op een post van belang zijn.

Je krijgt met de 1e 100 dagen-routekaart inzicht in wat je van tevoren al kunt regelen, welke taken er zoal zijn, de rollen en verantwoordelijkheden, hoe je de taak kunt aanpakken en het doel ervan. De routekaart ondersteunt je bij een soepele start en voorkomt onaangename verrassingen.

Tenslotte, het organiseren van je overplaatsing begint bij 3W. Er komt heel wat kijken bij een uitzending naar het buitenland. 3W heeft daarom een handige checklist gemaakt.