Cursusaanbod voor partners die meegaan op uitzending

Ga je als meereizende partner tijdens of na de uitzending werken? 3W organiseert waardevolle voorbereidingscursussen voor partners die meegaan naar het buitenland.

Webinar 'loopbaanontwikkeling in het buitenland' op 5 juni en 9 oktober

Tijdens het interactieve webinar 'loopbaanontwikkeling' ontvang je informatie over de mogelijkheden om tijdens de uitzending jouw ‘employability’ voort te zetten (ook met het oog op de terugkeer naar Nederland).

Ga naar Loopbaanontwikkeling in het buitenland (groepscursus) voor meer informatie over het programma.

Cursus 'protocol en etiquette voor partners' op 3 april en 19 juni

Hoe maak ik een goede tafelschikking? Wat trek ik aan als de dresscode Tenue de Ville of Smart Casual is? Geef ik nu wel of geen hand? Heb je je wel eens afgevraagd hoe het hoort? Dan is deze cursus een aanrader. Je maakt kennis met de professionele en diplomatieke sociale vaardigheden en etiquette, je doet praktische vaardigheden op met methoden en benaderingen van het internationale protocol en krijgt inzicht in de rol die protocol en etiquette spelen in andere culturen dan de Nederlandse.

Ga naar “Interactieve groepscursus Protocol en etiquette voor partners” voor meer informatie over het programma.

Webinar: 'de invloed van religie in de omgang met anderen' op 11 april

In Nederland, een seculier land waar religie een bescheiden rol speelt, beschouwt de helft van de bevolking zichzelf als religieus. Daarentegen is in de meeste delen van de wereld meer dan 80% van de bevolking religieus. Wanneer je als diplomaat of als partner in het buitenland verblijft, zul je dus vaak in aanraking komen met religie in verschillende vormen.

Bea ten Tusscher, Speciaal Gezant Religie en Levensovertuiging, zal aan de hand van praktische voorbeelden uitleggen welke invloed religie heeft op de omgang met anderen.

Ga naar “webinar: de invloed van religie in de omgang met anderen” voor meer informatie.