Luister naar de podcast voor partners: Bij Gin in Beijing

Gaat u mee naar het buitenland met uw partner die wordt uitgezonden? Luister dan naar de podcast ‘Bij Gin in Beijing’. In haar podcasts vertelt Ginette Brenkman over haar leven in China als “partner van”. Haar nieuwste tweeluik gaat helemaal over het partner zijn. Is het nog wel van deze tijd? Hoe voelt het om opeens vooral “de partner van” te zijn? Wie of wat bent u zonder uw werk? En hoe haalt u alles uit een plaatsing als zogenaamde trailer partner?

Bij Gin in Beiijng

Tweeluik

In deel 1 van het tweeluik bespreekt Ginette de verschillen tussen onze tweeverdienerssamenleving en vroeger met Hadewych Dautzenberg (3W Voorlichting, Werving en Training). Met andere partners Sheila Karwal, Stefan Harzevoort en Tsjitske Dijkstra gaat het over de ups en downs van het partnerbestaan. In deel 2 van de podcast gaat het meer over hoe u al die tijd en ruimte als partner kunt invullen.

De podcasts geven een oprecht en compleet beeld op het thema “de partner van” belicht vanuit verschillende invalshoeken. Wilt u graag nieuwe mooie inzichten, tips en ervaringen horen? De podcast is te vinden in alle podcastkanalen, zoals Spotify.

Bij Gin in Beijing

De partner van – deel 1

De partner van – deel 2

Informatie voor partners

Gaat u als partner mee op uitzending? Bekijk de pagina voor partners, waar u informatie vindt over verblijf en immuniteit, en de mogelijkheden van werken in het gastland.