Cursussen voor partners

Wilt u als meereizende partner tijdens of na de uitzending werken? 3W organiseert op de woensdagen 1 en 8 februari voorbereidingscursussen voor partners die meegaan naar het buitenland, of juist terugkeren van een verblijf in het buitenland.

Aan het werk in Nederland - 1 februari 2023

De interactieve webinar 'Aan het werk in Nederland' is bedoeld voor Nederlandse partners van medewerkers die lang in het buitenland hebben gewoond en voor buitenlandse partners die voor het eerst in Nederland gaan wonen en zich oriënteren op de Nederlandse arbeidsmarkt.

Voor meer informatie over het programma verwijzen wij u graag naar de webinar Aan het werk in Nederland (groepscursus).

Loopbaanontwikkeling in het buitenland – 8 februari 2023

Tijdens de interactieve webinar 'Loopbaanontwikkeling' krijgt u informatie over de mogelijkheden om uw employability voort te zetten tijdens de uitzending (ook met het oog op terugkeer naar Nederland na de uitzending).

Ga naar de webinar Loopbaanontwikkeling in het buitenland (groepscursus) voor meer informatie over het programma. 

Aanmelden

  • BZ-medewerkers kunnen zelf hun partner inschrijven (SSP-formulier te vinden op bovenstaande webpagina’s).
  • Attachés en medewerkers van een vakdepartement die worden uitgezonden naar een post of het Caribisch deel van het Koninkrijk kunnen hun partner laten inschrijven
Cursussen voor partners