Controleer uw zorgverzekering voor het einde van het jaar

Het zijn de laatste weken van het jaar, tijd om uw zorgverzekering voor 2023 te controleren en eventueel over te stappen.

Wordt u uitgezondenĀ of zit er een mogelijke (over)plaatsing naar het buitenland aan te komen? Controleer dan of u verzekerd bent bij een zorgverzekeraar waarbij u de mogelijkheid hebt om een aanvullende buitenland verzekering (expat verzekering) af te sluiten. Houd er rekening mee dat halverwege het jaar overstappen niet bij alle verzekeraars mogelijk is. Soms kunt u alleen per kalenderjaar (op 1 januari) overstappen. Het is dus belangrijk om u voorafgaand aan een uitzending op tijd te beraden op de zorgverzekering.

Kijk voor meer informatie op zorgverzekering in het buitenland.Ā 

Zorgverzekering controleren