Aanbesteding nieuw reisplatform succesvol afgerond

De aanbesteding voor een nieuw reisplatform voor internationale reizen is succesvol afgerond! De afgelopen weken zijn de contracten ondertekend met onze partners Atriis Technologies, Yokoy en VCK Travel.

Verder inrichting en (rijksbrede) implementatie

Wij verwachten met het nieuwe platform, TRAVELPOINT, beter te kunnen voldoen aan de wensen en behoeften van onze reizigers bij zowel het boeken van een reis als bij het indienen en verwerken van uw reisdeclaraties. In de komende maanden wordt er hard gewerkt aan de verdere inrichting en (rijksbrede) implementatie van TRAVELPOINT. Ook voor de posten ligt het in de planning om de aansluiting op TRAVELPOINT voor 1 april 2023 te hebben gerealiseerd. Met de partners is een langdurige overeenkomst afgesloten voor een periode van 8 jaar. Dit biedt ons de mogelijkheid om in de komende jaren gedegen te investeren in optimalisering, nieuwe innovaties en marktontwikkelingen.

Heeft u na het lezen van bovenstaande informatie vragen? Mail dan naar travelpoint@minbuza.nl

Travelpoint still 1