Tijdelijke klussen voor partners via uitzendbureau

Staat u ingeschreven in Nederland en bent u vanaf januari 2022 beschikbaar om te werken? Schrijf u dan snel in bij Manpower, TempoTeam of Randstad. BZ heeft een raamovereenkomst met deze drie uitzendbureaus gesloten en plaatst daar regelmatig een oproep voor tijdelijke klussen. Vaak is buitenlandervaring een pré.

In de tweede week van januari zal 3W via deze drie uitzendbureaus een oproep doen voor een leuke functie bij de diplomatieke koeriersdienst. Als u affiniteit heeft met administratief en logistiek werk, en het leuk vindt om diplomatieke postzakken verzendklaar te maken voor onze ambassades, ziet 3W uw sollicitatie via een van de uitzendbureaus graag tegemoet. De uitzendbureaus hebben het functieprofiel. Succes voor iedereen die hierop gaat reageren!

Beeld: foto@kicksmeets.nl