Cursussen voor partners

Wilt u als meereizende partner tijdens of na de uitzending werken? 3W organiseert diverse voorbereidingscursussen voor partners die meegaan naar het buitenland, of juist terugkeren van een verbijf in het buitenland. Meld u vast aan voor de webinars in 2022.

Loopbaanontwikkeling in het buitenland (groepscursus)

3W organiseert diverse voorbereidingscursussen voor partners die meegaan naar het buitenland. Tijdens de interactieve webinar 'Loopbaanontwikkeling in het buitenland" (groepscursus) ontvangt uw partner informatie over zijn of haar employability gedurende een verblijf in het buitenland.

Uw partner krijgt tips en adviezen voor het zoeken naar werk, netwerken, opstellen CV en alternatieven voor werk (studie, vrijwilligerswerk). Ook worden er praktische tips en adviezen gegeven om de loopbaan in het buitenland voort te zetten met het oog op terugkeer na de uitzending naar Nederland.

> Voor meer informatie, cursusdata en aanmelden ga naar  Loopbaanontwikkeling in het buitenland (groepscursus)

Aan het werk in Nederland

De webinar ''Aan het werk in Nederland" (groepscursus) is bedoeld voor Nederlandse partners van medewerkers die lang in het buitenland hebben gewoond en voor buitenlandse partners die voor het eerst in Nederland gaan wonen en zich oriënteren op de Nederlandse arbeidsmarkt.

> Voor meer informatie, cursusdata en aanmelden ga naar  Webinar ''Aan het werk in Nederland" (groepscursus)

Beeld: Kick Smeets