3W-voorbereidingscursussen

Nu de huidige situatie voortduurt, hebben wij het cursusaanbod nog een keer goed onder de loep genomen.

3W heeft besloten om daar waar mogelijk (1-op-1) cursussen door te laten gaan met strikte inachtneming van de RIVM richtlijnen. Ook bieden we alternatieve vormen aan voor bepaalde cursussen. Op onze website bij voorbereidingscursussen medewerker en gezin staat per cursus hoe wij deze nu aan bieden en onder welke voorwaarden. De groepscursussen worden in ieder geval niet aangeboden, vooralsnog tot 20 mei. De attachecursus IAC van mei was al geannuleerd. Voor de juni cursus onderzoeken wij nu de mogelijkheden om deze in een alternatieve, digitale, vorm aan te bieden.

De actuele informatie wordt bijgehouden op de webpagina voorbereidingscursussen medewerker en gezin. Daar kan je je inschrijven met het SSP-formulier en mocht je nog vragen hebben over de cursussen, dan kan je natuurlijk altijd terecht bij 3W Customer Services (tst. 4000) of bij Wilma Bruinsma.