Informatie zoeken op deze website

Op deze website vindt u informatie over de producten en diensten van 3W. U kunt op verschillende manieren zoeken.

Zoeken en vinden

Snelzoeken
Snelzoeken gaat door kernwoorden van de zoekopdracht in te vullen in de zoekvensters. Als resultaat ziet u de pagina's waarin de kernwoorden van de zoekopdracht staan.

Zoeken op (werk)situatie
U kunt de producten en diensten van 3W gesorteerd vinden op uw (werk)situatie. Dat wil zeggen: per (werk)situatie heeft 3W een selectie gemaakt van de zaken waar u mogelijk mee te maken krijgt. Handig voor als u niets over het hoofd wilt zien.

Zoeken op onderwerpen
Op de pagina Onze diensten vindt u een overzicht van alle producten en diensten van 3W. Ze zijn gesorteerd op thema.

Aanvragen van producten en diensten

Alleen mensen die voor de Nederlandse overheid (gaan) werken in het buitenland kunnen bij 3W een aanvraag indienen. Uitzondering is de legalisatie van documenten: deze dienst kan door iedereen worden aangevraagd. Per dienst of product is aangegeven hoe de aanvraag in z’n werk gaat.

Aanvragen

Bij iedere link naar een aanvraagformulier treft u onderstaande informatie aan.

“Onderstaande link leidt u door naar het Self Service Portal (SSP), een https pagina die bereikbaar is indien u bent aangelogd op een rijkswerkplek (thuis of op kantoor). Binnen het portaal bent u bekend bij ons. U kunt dit controleren door rechtsboven te klikken op uw profiel. Hierdoor weet u dat uw gegevens vertrouwd worden behandeld.”

Onder deze tekst treft u de link naar het betreffende formulier aan.

Kunt u iets niet vinden?

Laat het ons weten welke informatie u had verwacht of niet heeft gevonden op onze website. Mail ons zodat wij u kunnen helpen en onze dienstverling kunnen verbeteren.