(online) Voorlichtingsbijeenkomst Internationaal Onderwijs

Tijdens deze online bijeenkomst krijgt u informatie over de verschillende typen internationaal onderwijs en het bijhouden van de Nederlandse taal tijdens plaatsing.

Voor wie?

Deze bijeenkomst is bestemd voor alle medewerkers en partners die met schoolgaande kinderen naar een vertegenwoordiging in het buitenland of naar het Caribisch deel van het Koninkrijk gaan. Ook voor diegenen die zich nog oriënteren op een plaatsing in het buitenland is dit een nuttige bijeenkomst.

Toelichting

In een online bijeenkomst van 1 tot 1,5 uur krijgen deelnemers informatie over de verschillende soorten (internationaal) onderwijs in het buitenland en in het Caribisch deel van het Koninkrijk. Ook het belang van het bijhouden van de Nederlandse taal en cultuur tijdens plaatsing komt aan bod en wordt toegelicht door Stichting Nederlands Onderwijs in het Buitenland (NOB). Twee organisaties die afstandsonderwijs aanbieden vertellen iets over hun dienstverlening.

Data:

  • Nog nader te bepalen

Aanvragen

U kunt zich aanmelden door een mail te sturen aan 3W@minbuza.nl met vermelding van de leeftijd van uw kinderen en, indien reeds bekend, de post of het eiland waar u naartoe gaat. Na aanmelding ontvangt u een bevestigingsmail met de inloggegevens voor de bijeenkomst. 

Vragen

SSP - Vraag voor Voorlichting Medewerker en Gezinsleden

Doorlooptijden

De aanmelding wordt op werkdagen binnen 48 uur verwerkt.