Checklist uitzending

Dit is een checklist met informatie voor uitzending naar een post of het Caribisch deel van het Koninkrijk.

Waarschuwing vooraf

In deze checklist vindt u links naar het Rijksportaal en het Self Service Portal (SSP). Deze pagina's zijn alleen bereikbaar indien u bent aangelogd op een rijkswerkplek (thuis of op kantoor). Een pagina op het Rijksportaal wordt alleen zichtbaar als u eerder een werkblad heeft geopend op het Rijksportaal (linksboven staat uw naam als teken dat u bent ingelogd). Dit geldt ook als u wordt doorgeleid naar andere organisaties zoals P-Direkt en FMHaaglanden.

Takenlijst

Bij onderstaande checklist hoort de Takenlijst Checklist Uitzending. Deze handige lijst is een verkorte versie van de checklist.

De takenlijst geeft overzicht en helpt u om prioriteiten te stellen. Bovendien geeft het een voldaan gevoel om taken af te vinken.

Print nu de Takenlijst Checklist Uitzending.

Checklist uitzending

We hebben uw hulp nodig!

Er komt heel wat kijken bij uitzending naar het buitenland. Ieder individu beleeft dit op zijn eigen wijze. Om die reden kan deze checklist niet 100 procent dekkend zijn. Wij proberen wel zo volledig mogelijk te zijn met het verstrekken van informatie en daarom vragen wij uw hulp. Mist u prangende onderwerpen in deze checklist? Heeft u ervaringen opgedaan die u met ons wilt delen? Neem dan contact met ons op.