Checklist Terugkeer naar Nederland

Met deze checklist geven we in 6 fasen enig houvast om bij terugkeer naar Nederland de herintegratie soepeler te laten verlopen. Namens het hele team van 3W wensen we u een voorspoedige thuiskomst in Nederland.

Waarschuwing vooraf

In deze checklist vindt u links naar het Rijksportaal en het Self Service Portal (SSP). Deze pagina's zijn alleen bereikbaar indien u bent aangelogd op een rijkswerkplek (thuis of op kantoor). Een pagina op het Rijksportaal wordt alleen zichtbaar als u eerder een werkblad heeft geopend op het Rijksportaal (linksboven staat uw naam als teken dat u bent ingelogd). Dit geldt ook als u wordt doorgeleid naar andere organisaties zoals P-Direkt en FMHaaglanden.

Checklist Terugkeer naar Nederland

We hebben uw hulp nodig!

Er komt heel wat kijken bij de terugkeer naar Nederland. Ieder individu beleeft dit op zijn eigen wijze. Om die reden kan deze checklist niet 100 procent dekkend zijn. Wij proberen wel zo volledig mogelijk te zijn met het verstrekken van informatie en daarom vragen wij uw hulp. Mist u prangende onderwerpen in deze checklist? Heeft u ervaringen opgedaan die u met ons wilt delen? Neem dan contact met ons op.