Oriëntatiegesprek voor plaatsing buitenland

Wilt u zich oriënteren op een functie in het buitenland en een daadwerkelijke plaatsing is (nog) niet aan de orde, vraag dan een persoonlijk gesprek aan bij 3W.

Voor wie?

Iedereen die geïnteresseerd is in een functie in het buitenland kan een oriëntatiegesprek aanvragen. Een daadwerkelijke plaatsing in het buitenland is dus nog niet aan de orde.

Toelichting

U krijgt dan informatie over onder meer de impact en de gevolgen van het wonen, werken en leven in het buitenland of het Caribisch deel van het Koninkrijk op u en uw gezin. Daarnaast krijgt u praktische informatie over veiligheid, medische zaken, onderwijs voor kinderen, (on)mogelijkheden voor de partner om te werken, diplomatieke immuniteit (als dit van toepassing is) en uitleg over de informatievoorziening. Uw partner is van harte welkom bij dit gesprek.

Voorwaarden

Dit gesprek vraagt u aan in de oriënterende fase. U weet dus nog niet of u uitgezonden wordt. De informatie die u tijdens het oriëntatiegesprek krijgt is van algemene aard. Op het onderwerp vergoedingen zal summier worden ingegaan.

Specifieke informatie gericht op uw situatie, o.a. inhoudelijke informatie en toelichting op de vergoedingen, geeft 3W tijdens het voorbereidingsgesprek als er gesproken kan worden over een daadwerkelijke plaatsing in het buitenland.

Aanvragen
Onderstaande link leidt u naar het Self Service Portal (SSP), een https-pagina die bereikbaar is indien u bent aangelogd op een rijkswerkplek (thuis of op kantoor). Binnen het portaal bent u bij 3W bekend. U kunt dit controleren door rechtsboven op uw profiel te klikken, zodat u weet u dat uw gegevens vertrouwelijk worden behandeld.
SSP - Aanvragen Oriëntatiegesprek
Vragen
SSP - Vraag over voorbereiding op een uitzending

Doorlooptijd

De aanvraag wordt binnen vijf werkdagen verwerkt.

Kosten

Voor een oriëntatiegesprek worden geen kosten in rekening gebracht.