Gezondheidsverklaringen en non-COVID-19 testen

Gaat u op reis en maakt u gebruik van het vliegtuig?

Zorg er dan voor dat u vooraf uw gezondheidsverklaring heeft ingevuld. Deze moet u kunnen tonen op het vliegveld, vliegtuig of luchthaven van bestemming wanneer hierom gevraagd wordt. Download de gezondheidsverklaring voor reizigers.

Houd er rekening mee dat het dragen van een mondkapje bij de incheckbalies, bij de security- en grensprocessen en bij het instappen verplicht is. Ook het dragen van een mondkapje gedurende de vlucht zelf wordt door de maatschappijen verplicht gesteld.

Heeft u een non-Covid-19 (PCR) verklaring nodig?

Maak een afspraak via de onlineafsprakentool van KLM. Gebruik Firefox of Edge als de pagina via internet explorer niet opent. De COVID-19 test kan zeven dagen per week op Schiphol en op de locatie in Den Haag worden afgenomen. De resultaten volgen na 24 uur. Deze onlineafsprakentool kunt u niet gebruiken voor reguliere medische keuringen.

Antwoord op veelgestelde vragen vind u op de Coronasite van KLM  Health Services.

Gaat u terug naar uw post of wordt u overgeplaatst?

Er is een apart telefoonnummer voor BZ-medewerkers die een non-covid-verklaring nodig hebben omdat ze teruggaan naar de post of worden overgeplaatst. Zij kunnen een Covid-19 (PCR)-test inplannen bij KLM Health Services via de volgende contactgegevens:

Travel Clinic Den Haag
Hofweg 9 (tegenover het Binnenhof)
2511 AA Den Haag

Telefonisch bereikbaar alleen op werkdagen vanaf 10.00 uur.
Telefoon: 085-1306346
E-mail: travelclinic@klm.com

Bekijk ook den informatie over KLM Health Services en COVID-19 op het rijkspoortaal.