Diplomatiek paspoort voor collega's met gezinnen alleen op afspraak

Wordt u dit jaar overgeplaatst, maar is de datum van overplaatsing nog niet definitief? Ons verzoek: vraag alvast uw diplomatieke paspoort aan. Collega’s met gezinnen of grote groepen moeten vooraf een afspraak maken.

Reisdocumenten
Beeld: Aad Meijer

Voor uw eigen veiligheid willen we voorkomen dat te veel collega’s tegelijkertijd bij de balie op Rijnstraat 8 verschijnen. Collega’s met gezinnen of grote groepen moeten vooraf een afspraak maken via dit SSP formulier (Geen rijkswerkplek? Dan per e-mail). Afspraken vinden in de middag plaats.

Overige collega’s kunnen terecht op werkdagen tussen 9:00 en 12:30 of op afspraak in de middag. Om te voorkomen dat wachtrijen te lang worden aan de balie, worden alleen aanvragen in behandeling genomen als ze compleet zijn. Bekijk hier de voorwaarden.

Heeft u geen printer thuis? Ga vooraf aan de afspraak naar de 4de of 6de verdieping om te printen en scannen.

Zit u op een post en verloopt uw paspoort deze zomer? Of heeft u andere vragen? Stel uw vraag via SSP (Geen rijkswerkplek? Dan per e-mail) of bel tussen 10:00 en 16:00 uur naar +31 (70) 348 4040.