Webinar: de invloed van religie in de omgang met anderen

Op 11 april organiseert het Ministerie van Buitenlandse Zaken in samenwerking met Intercultural Business Improvement een webinar over de invloed van religie op het dagelijks leven. Bea ten Tusscher, Speciaal Gezant Religie en Levensovertuiging zal aan de hand van praktische voorbeelden uitleggen welke invloed religie heeft op de omgang met anderen.

In Nederland, een seculier land waar religie een bescheiden rol speelt, beschouwt de helft van de bevolking zichzelf als religieus. Daarentegen is in de meeste delen van de wereld meer dan 80% van de bevolking religieus. Wanneer je als diplomaat of als partner in het buitenland verblijft, zul je dus vaak in aanraking komen met religie in verschillende vormen.

Dit webinar is bestemd voor medewerkers en hun partners die binnenkort op uitzending gaan of al op uitzending zijn en meer willen weten over de invloed van religie in de omgang met anderen.

Datum en tijd: 11 april 2024 van 10.30 uur tot 12.00 uur

Aanmelden: stuur een e-mail aan suzanne@ibinet.nl

Beeld: ©Ministerie van Buitenlandse Zaken