Inloop oriëntatiegesprek overplaatsing

Wonen en werken op een post: wat komt er voor u en uw gezinsleden bij kijken? 3W ondersteunt u bij de voorbereiding op het overplaatsingsproces. Bent u zich aan het oriënteren of voorbereiden op een overplaatsing? Dan kunt u een gesprek plannen of naar een van onze inloop spreekuren komen.

Oriëntatiegesprek overplaatsingsproces

Een goede voorbereiding is het halve werk. Als u goed geïnformeerd bent, kunt u betere keuzes maken, staat u niet voor verrassingen en voorkomt u teleurstellingen. Maak daarom in de oriëntatiefase van het overplaatsingsproces een afspraak met uw eventuele partner voor een fysiek of digitaal gesprek bij 3W via SSP-aanvraag oriëntatie- of voorbereidingsgesprek plaatsing buitenland of neem contact op met 3W Customer Services via 3w@minbuza.nl of 070-3484000.

Tijdens het oriëntatiegesprek worden de volgende onderwerpen besproken als die op uw/jullie situatie van toepassing zijn: Gezondheid, Veiligheid, Verblijfstatus partner, Werken door partner en Onderwijs.

Inloop spreekuren

Ook biedt afdeling Voorlichting van 3W in de komende twee weken de volgende spreekuren aan, op locatie Rijnstraat 8:

  • Ma 26-09 van 15.00 – 17.00 uur in 04.D.070 vergaderzaal Roze 409 (zaal bevindt zich op de 4de etage in Z-gedeelte, zaal 409)
  • Do 29-09 van 09.00 – 11.00 uur in 04.D.064 vergaderzaal Roze 407 (zaal bevindt zich op de 4de etage in Z-gedeelte, zaal 407)
video still uitzending resized