Seminar Internationaal onderwijs en Nederlandse taal tijdens plaatsing

Wordt u voor het eerst met kinderen uitgezonden naar het buitenland of naar het Caribisch deel van het Koninkrijk? Tijdens dit seminar krijgt u informatie over de verschillende soorten (internationaal) onderwijs in het buitenland en in het Caribisch deel van het Koninkrijk. Ook het belang van het bijhouden van de Nederlandse taal en cultuur tijdens plaatsing komt aan bod.

internationale scholenzoeker

Voor wie

Deze digitale bijeenkomst is bestemd voor alle medewerkers en partners die met schoolgaande kinderen naar een vertegenwoordiging in het buitenland of naar het Caribisch deel van het Koninkrijk gaan en voor de schoolkeuze staan. Ook voor degene die zich nog oriënteren op een plaatsing in het buitenland is dit een nuttige bijeenkomst.

Informatie over de bijeenkomst

3W organiseert een digitale bijeenkomst van maximaal 1,5 uur waarin deelnemers informatie krijgen over de verschillende soorten (internationaal) onderwijs in het buitenland en in het Caribisch deel van het Koninkrijk. Ook het belang van het bijhouden van de Nederlandse taal en cultuur tijdens plaatsing komt aan bod en wordt toegelicht door Stichting Nederlands Onderwijs in het Buitenland (NOB). De Wereldschool en Language One vertellen iets over hun dienstverlening.

Datum: maandag 13 juni 2022

Tijd: 16:30 uur

Aanmelden

U kunt zich aanmelden door een mail te sturen aan 3W@minbuza.nl met vermelding van de leeftijd van uw kinderen en, indien reeds bekend, de post of het eiland waar u naartoe gaat. Na aanmelding ontvangt u een bevestigingsmail met de inloggegevens voor de bijeenkomst.