Seminar Internationaal onderwijs en Nederlandse taal

Wordt of bent u met schoolgaande kinderen uitgezonden naar het buitenland? Tijdens dit seminar krijgt u informatie over de verschillende soorten (internationaal) onderwijs in het buitenland en in het Caribisch deel van het Koninkrijk. Ook het belang van het bijhouden van de Nederlandse taal en cultuur tijdens plaatsing komt aan bod.

Voor wie

Deze digitale bijeenkomst is bestemd voor alle medewerkers en partners die met schoolgaande kinderen naar een vertegenwoordiging in het buitenland of naar het Caribisch deel van het Koninkrijk gaan. Ook voor degene die zich nog oriƫnteren op een plaatsing in het buitenland is dit een nuttige bijeenkomst.

Informatie over het seminar

3W organiseert een digitale bijeenkomst van max. 1,5 uur waarin deelnemers informatie krijgen over de verschillende soorten (internationaal) onderwijs in het buitenland en in het Caribisch deel van het Koninkrijk. Ook het belang van het bijhouden van de Nederlandse taal en cultuur tijdens plaatsing komt aan bod en zal worden toegelicht door Stichting Nederlands Onderwijs in het Buitenland (NOB). Wereldschool en Language One zullen iets vertellen over hun dienstverlening.

Datum: donderdag 21 april 2022

Tijd: 10.00 uur

Aanmelden

U kunt zich aanmelden door een mail te sturen aan 3W@minbuza.nl met vermelding van de leeftijd van uw kinderen en, indien reeds bekend, de post of het eiland waar u naartoe gaat. Na aanmelding ontvangt u een bevestigingsmail met de inloggegevens voor de bijeenkomst.

internationale scholenzoeker