Vraag uw diplomatieke paspoort tijdig aan

Wordt u dit jaar overgeplaatst? Ons advies: vraag uw diplomatieke paspoort tijdig aan. Vooral als er een visum nodig is voor uw bestemming, is het verstandig tijdig de aanvraag te verrichten. Vanwege COVID-19 lopen de procedures bij sommige ambassades langer dan gebruikelijk.
 

Afspraken voor gezinnen of grote groepen

Voor uw eigen veiligheid willen we voorkomen dat te veel collega’s tegelijkertijd bij de balie op Rijnstraat 8 verschijnen. Collega’s met gezinnen of grote groepen kunnen vooraf een afspraak maken via dit SSP formulier. Afspraken vinden in de middag plaats (maandag t/m donderdag).

Openingstijden

Overige collega’s kunnen terecht op werkdagen tussen 9:00 en 12:30 uur. Om te voorkomen dat wachtrijen te lang worden aan de balie, worden alleen aanvragen in behandeling genomen als ze compleet zijn. Bekijk de voorwaarden voor het aanvragen van een diplomatiek paspoort.

Vragen

Heeft u nog een vraag? Stel deze via SSP.

CDC diplo balie