Diplomatiek paspoort alleen op afspraak aan te vragen

Wilt u voor u en uw gezin een diplomatiek paspoort aanvragen? U kunt hiervoor een afspraak maken via dit SSP-formulier of e-mail. Zo kunnen we drukte bij de balie van het Consulair Diensten Centrum voorkomen en verspreiding van Covid-19 tegengaan. 

Indien u alleen of samen met uw partner een diplomatiek paspoort aanvraagt, bent u zonder afspraak welkom bij de 3W-diplomatieke paspoortbalie tussen 09:00 en 12:30 uur. De paspoortbalie bevindt zich aan de Rijnstraat 8 te Den Haag, in de centrale hal. Neem de benodigde kopieën en documenten mee.

Voor meer informatie en veelgestelde vragen ga naar de pagina Diplomatieke paspoorten en visa

Voor alle overige vragen zijn wij bereikbaar via SSP of e-mail of telefonisch tussen10:00 en 16:00 uur via 070-3484040 .

Reisdocumenten
Beeld: Aad Meijer