Webinar voor partners:  ‘aan het werk in Nederland’

Bent u partner en wilt u zich na een plaatsing weer oriënteren op de Nederlandse arbeidsmarkt? Dan kunt u deelnemen aan de webinar ‘aan het werk in Nederland’. Deze webinars zullen plaatshebben op 28 januari en 27 mei 2021.

In oktober vond de eerste online pilot ‘aan het werk in Nederland’ plaats. Deze werd georganiseerd door 3W, in samenwerking met C&G Career Services. De webinar is bedoeld voor partners die na plaatsing weer terug zijn in Nederland en hier aan het werk willen, of partners die in zomer 2021 terugkeren. De deelnemers hebben de cursus als zeer positief en nuttig ervaren. Daarom bieden we deze op 28 januari en 27 mei 2021 nogmaals aan.

Voor meer informatie en inschrijven ga naar Webinar ‘Aan het werk in Nederland’  

Beeld: Kick Smeets