Diplomatiek paspoort voor collega's met gezinnen alleen op afspraak

Wordt u dit jaar overgeplaatst, maar is de datum van overplaatsing nog niet definitief? Ons verzoek: vraag alvast uw diplomatieke paspoort aan. Collega’s met gezinnen of grote groepen moeten vooraf een afspraak maken.

Voor uw eigen veiligheid willen we voorkomen dat te veel collega’s tegelijkertijd bij de balie op Rijnstraat 8 verschijnen. Collega’s met gezinnen of grote groepen moeten vooraf een afspraak maken via dit SSP formulier (Geen rijkswerkplek? Dan per e-mail). Afspraken vinden in de middag plaats.

Overige collega’s kunnen terecht op werkdagen tussen 9:00 en 12:30 of op afspraak in de middag. Om te voorkomen dat wachtrijen te lang worden aan de balie, worden alleen aanvragen in behandeling genomen als ze compleet zijn. Bekijk hier de voorwaarden.

Heeft u geen printer thuis? Ga vooraf aan de afspraak naar de 4de of 6de verdieping om te printen en scannen.

Zit u op een post en verloopt uw paspoort deze zomer? Of heeft u andere vragen? Stel uw vraag via SSP (Geen rijkswerkplek? Dan per e-mail) of bel tussen 10:00 en 16:00 uur naar +31 (70) 348 4040.

Reisdocumenten
Beeld: Aad Meijer