Webinar ‘(Internationaal) onderwijs en het bijhouden van de Nederlandse taal tijdens plaatsing’

3W organiseert een webinar over (Internationaal) onderwijs en het bijhouden van de Nederlandse taal tijdens plaatsing op woensdag 19 februari 2020 (10.30 – 11.30 uur).

Deelnemers krijgen informatie over de verschillende soorten (internationaal) onderwijs in het buitenland en in het Caribisch deel van het Koninkrijk. Ook het belang van het bijhouden van de Nederlandse taal en cultuur tijdens plaatsing komt aan bod en zal  worden toegelicht door Stichting Nederlands Onderwijs in het Buitenland (NOB). Edufax, Wereldschool en Language One zullen iets vertellen over hun dienstverlening.

Er is tijdens het webinar voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen.

Dit webinar is bestemd voor alle medewerkers en partners die met schoolgaande kinderen naar een vertegenwoordiging in het buitenland of naar het Caribisch deel van het Koninkrijk gaan. Ook voor degene die zich nog oriënteren op een plaatsing in het buitenland is dit een nuttig webinar.

Datum: woensdag 19 februari 2020
Tijd: 10.30 – 11.30 uur

Aanmelden kan tot uiterlijk vrijdag 14 februri via IVIO-Wereldschool.