Aan het werk in Nederland

3W organiseert een cursus 'Aan het werk in Nederland'. Deze cursus is bedoeld voor Nederlandse partners die lang in het buitenland zijn geweest en voor buitenlandse partners die voor het eerst in Nederland gaan wonen en zich oriënteren op de Nederlandse arbeidsmarkt.

De Nederlandse samenleving is veranderd (of zelfs helemaal nieuw voor uw partner), uw partner heeft zich in het buitenland ontwikkeld en het CV ziet er heel anders uit dan een aantal jaren geleden. Met deze cursus verhoogt uw partner zijn of haar kansen om een leuke baan te vinden. De cursus wordt gegeven door C&G Career Services.

  • Datum: woensdag 9 oktober 2019
  • Tijd: 09.00 uur – 12.30 uur (met broodjeslunch)
  • Locatie: Ministerie van Buitenlandse Zaken, Rijnstraat 8, Den Haag, zaal Y406
  • Taal: Nederlands en/of Engels

Schrijf u vóór 3 oktober in! BZ-medewerkers kunnen hun partner inschrijven met dit SSP-formulier. Medewerkers van andere organisaties  kunnen partners laten inschrijven via de klantcontactpersonen.

Indien de cursus vol is, kan bij voldoende deelnemers een tweede cursus op woensdag 16 oktober aangeboden worden.