Contract getekend voor nieuwe kanselarij Düsseldorf

‘Het is een prettige kantoorruimte op de bovenste verdieping, met veel licht en een prachtig uitzicht over de skyline van Düsseldorf en de Rijn’, vertelt Floor Oomen (accountmanager 3W) enthousiast.

Kanselarij Dusseldorf

Door de sluiting van de consulaire afdeling begin 2016 was er in de kanselarij een overruimte ontstaan. Een vruchtbare samenwerking tussen DBV en 3W heeft geresulteerd in een geslaagde zoektocht naar passender huisvesting. Floor: ‘Het nieuwe huurcontract levert een besparing op en daarbij zijn er natuurlijk ook lagere bijkomende kosten.’

De huidige kanselarij is slechts 20 meter verwijderd van de nieuwe huisvesting. Het personeel hoeft - net als frequente gasten - niet te wennen aan een andere locatie.

3W/HB gaat nu aan de slag om er een geschikte kanselarij van te maken, passend bij onze activiteiten in Düsseldorf. De focus van het consulaat is economie en handel. Andere aandachtsgebieden - vanwege de ligging net over de grens - zijn regionale economie en arbeidsmarkt, ruimtelijke ordening, verkeer en veiligheid, crisisbeheersing en culturele uitwisseling.

Naar verwachting wordt de kanselarij in november 2019 in gebruik genomen.