Lancering Travelpoint

Met ingang van 3 april 2019 gaat Travelpoint van start. Met Travelpoint heeft u op een eenvoudige en inzichtelijke wijze toegang tot alle informatie en ondersteuningsmiddelen met betrekking tot internationale reizen.

Logo Travelpoint hero

Travelpoint maakt onderdeel uit van www.sso3w.nl, de website van 3W.

Met de introductie van Travelpoint gaat voortaan ook de informatie over TEM 3W onderdeel uit maken van het portaal (Alles over TEM 3W). Houd er dan ook rekening mee dat de huidige url https://www.sso3w.nl/onze-diensten/tem-3w na de lanceringsdatum niet meer actief is.

3W blijft continue werken aan een verdere optimalisering van de dienstverlening. Naast het gestructureerd aanbieden van informatie zal de toekomstfocus van Travelpoint ook gericht zijn op het verder versterken van de betrokkenheid van reizigers en managers. Zo wordt onderzocht in hoeverre reizigerservaringen onderdeel kunnen uitmaken van het portaal en op welke wijze gebruik kan worden gemaakt van bijvoorbeeld vlogs, blogs en een chatfunctionaliteit.

De Engelstalige versie van Travelpoint zal naar verwachting begin mei 2019 beschikbaar zijn.