Nieuwe dienstverlening met VCK Travel per 1 december 2018 van start

Per 1 december 2018 zal de dienstverlening met VCK Travel onder het recent afgesloten contract van start gaan. Als reiziger merkt u bij het boeken van uw reis in principe weinig van de wijzigingen in de dienstverlening. Op deze website vindt u een dienstverleningsmatrix en een informatieblad VCK Travel  met nadere informatie over de wijzigingen in de procedures.

Click here for the English version

Belangrijke aandachtspunten

Nieuw reisaanvraagformulier
Met ingang van 15 december 2018 zal VCK Travel een nieuwe reisaanvraagformulier activeren. Dit formulier is alleen voor toepassing voor reizigers die nog niet zijn aangesloten op TEM. Indien u gebruik maakt van TEM dan boekt u via de gebruikelijke weg online een reis of u vraagt via TEM een offerte aan. Bent u geplaatst op een post dan maakt u met ingang van 15 december 2018 eveneens gebruik van het nieuwe reisaanvraagformulier. Tot deze datum is de huidige aanvraagprocedure van toepassing.

Link naar formulier: VCK - Aanvraag buitenlandse dienstreis

Ticketafgifte
Zonder tegenbericht zal het ticket worden afgegeven op de datum zoals deze in de bevestiging staat aangegeven. Er zal geen extra herinnering verstuurd worden.

Annuleren en wijzigen
In de reisbevestiging geeft VCK Travel aan wanneer de uiterste datum van ticket afgifte zal zijn. Tot die datum kunt u kosteloos annuleren en wijzigen.

Vertragingsschade
Voor de restitutie van claims voortvloeiende uit vertragingen bij dienstreizen is VCK Travel een samenwerking aangegaan met EUclaim, waarbij na een door de reiziger afgegeven volmacht restitutie rechtstreeks ten gunste van het Rijk kan plaatsvinden. De procesmatige inrichting van de volmachtverklaring zal in de komende periode worden afgerond en geimplementeerd.

Heeft u vragen over de dienstverlening van VCK Travel dan kunt u contact opnemen met Bas de Rijk, Travel Manager 3W.

NB: Deze informatie is zeer binnenkort in het Engels beschikbaar.

Hoort bij